Kinderboekenweek

De kinderboekenweek is weer begonnen. We hebben een paar kinderen uit onze klassen geïnterviewd.

Finn groep 7. Wat is je lievelingsboek? Magische apotheek. En waarom is dat je lievelingsboek? Omdat het spannend en leuk is.

Jinte groep 7. Wat is je lievelingsboek? De schat van inktvis eiland. En waarom is dat je lievelingsboek? Omdat het spannend is er zit veel avontuur in. En ik hou van piraten boeken.

Roemer groep 8. Wat is je lievelingsboek? Leven van de loezer. En waarom is dat je lievelingsboek? Omdat het ik het grappig is en zielig. En er zijn meerdere delen. 

Noah groep 6. Vraag: Wat is jouw lievelingsboek? Antwoord: Mijn lievelingsboek Kapitein onderbroek. Vraag: En waarom is dat je lievelingsboek? Antwoord: Ik vind het het heel grappig en er zit veel actie in en veel avontuur in. * 

Tycho groep 7. Vraag: Wat is jouw lievelingsboek? Antwoord: Deltora. Vraag: En waarom is dat je lievelingsboek? Antwoord: Ik denk omdat er heel veel in gebeurt en het is een hele andere wereld. 

Evi groep 8. Vraag: Wat is jouw lievelingsboek? Antwoord: Het magisch verbond. Vraag: En waarom is dat je lievelingsboek? Antwoord: Omdat het een hele leuk fantasie heeft.  

Gijs groep 8. Vraag: Wat is jouw lievelingsboek? Antwoord: Kinderen van moeder aarde. Vraag: En waarom is dat je lievelingsboek? Antwoord: Ik vind het gewoon een heel leuk boek. 

Pien groep 7. Vraag: Wat is jouw lievelingsboek? Antwoord: Juf rommerkont. Vraag: En waarom is dat je lievelingsboek? Antwoord: Omdat het over een juf gaat en dat wil ik later woorden.

Roza groep 6. Vraag: Wat is jouw lievelingsboek? Antwoord: Het leven van een loser. Vraag: En waarom is dat je lievelingsboek? Antwoord: Omdat er veel plaatjes en strips in zitten

Tom leerkracht. Vraag: Wat is jouw lievelingsboek? Antwoord: De griezels. Vraag: En waarom is dat je lievelingsboek? Antwoord: Het zijn korte verhaaltjes en vind het heel grappig boek en op pabo had ik een paar toneelstukjes gedaan.  

Saar groep 8. Wat is je lievelingsboek? De Knerpers Waarom? Ik vind het een leuk, spannend en griezelig boek.     

Connor groep 8. Wat is je lievelingsboek? Geronimo Stilton Waarom? Avontuurlijk, Ruik plaatjes en 3D plaatjes.

Fleur groep 8. Wat is je lievelingsboek? De Berries Waarom? het gaat over hockey