Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek is geopend met een spetterend optreden van de leerkrachten. Ze waren alleen een beetje groen uitgeslagen! Het optreden was leuk en ook best grappig. In alle klassen zijn ze al bezig met dingen rond het thema giga groen. Zoals een groen 5 woordendictee, een leesochtend en een giga groene kleurplaat.

We hebben kinderen uit verschillende klassen geïnterviewd over hun favorieten boek, en ze zeiden dit: Fantasia deel 1 omdat het een avontuurlijk boek is het is spannend  en het heeft veel plaatjes. De grijze jager omdat het een actie boek is. Leven van een loser omdat er veel plaatjes in zitten en het zijn leuke verhalen. Monster zoo omdat ik het een gaaf boek vind want er komen monsters in voor. Hoe overleef ik mijn vakantie omdat het een grappig boek is. Juf braaksel omdat er veel avontuur in zit en het is grappig. Harry potter   omdat er in elk boek weer wat anders gebeurd. Waanzinnige boomhut omdat het een heel grappig en creatief boek is.