Open dag op T´ronde

 Het is weer zo ver want we hebben weer een open dag op ’t Ronde!! We hebben de afgelopen 3 jaar geen open dag gehad door Corona. Maar dit jaar mocht het weer doorgaan. Het is ook de eerste open dag in het nieuwe gebouw. We hebben ook een paar mensen geïnterviewd. De eerste mensen die we hadden geïnterviewd dachten dit over de school:

1. Wat valt als eerste op? Het eerste wat ons opviel aan de school is dat het één geheel is een gezellige sfeer heeft. 2.Wat vind u dat een school moet hebben? Het kind vond het belangrijk dat de leraren meewerken. 3. Wat herken je en wat is hetzelfde ? De moeder herkende van haar oude school ook de weeksluiting. 4. Hoe vond u de rondleiding ? We vonden de rondleiding ook heel interessant.

Dit is wat de tweede groep mensen die we geïnterviewd over de school denken :

1. Wat valt als eerste op? Het kind vond het een gezellige en leuke sfeer, en de moeder viel het op de er geen schoenen werden gebruikt. 2.Wat vind u dat een dat een school moet hebben ? Ze vonden dat een school een fijne sfeer moet hebben. 3. Hoe vond u de rondleiding ? Ze vonden de rondleiding top. 4.Wat vind u van het gebouw ? We vonden het gebouw leuk.

Dit is wat de derde mevrouw vond van de school :

1. Wat is uw baan ? Pedagoog adviseur onderwijs leerkrachten op goede ontwikkeling ook redacteur van het Montessori  magazine van Nederland. 2. Wat vind u van Montessori? Dat kinderen zelfstandig zijn en zien wat kinderen kunnen. 3. Wat vind u van het gebouw ? Ik vind het gebouw prachtig en heel fijn. 4.Waarom bent u hier heen gekomen ? Omdat ik een collega ben van Karin ( Locatie manager van de kinderopvang van t´Ronde ) en ik denk ook om met de kinderen te praten en te zien wat ze doen. 5. Wat vind u van het Montessori beleid ? Ik ben een fan van het Montessori beleid en het is heel fijn de ze goed luisteren naar de kinderen.

Door : Ilora Schouten, Elin Stegeman en Amin