Kosmisch onderwijs

Wij hebben Nicole geïnterviewd over Kosmisch onderwijs Hoi Nicole, we hebben een vraag voor jou. Waarom stoppen we met de kern van de Zaak en gaan  u Kosmisch onderwijs doen? We gaan niet helemaal stoppen met Kern van de zaak, want in Kern van de Zaak staat super veel informatie die we heel goed kunnen gebruiken, maar we wilden wel zeg maar dat we een langere tijd alle kinderen van de school met hetzelfde thema bezig zijn en we hebben nu het thema het universum. Dus de onderbouw is er nu mee bezig maar we willen dat de middenbouw er ook mee bezig is en de bovenbouw ook en ze zeggen altijd iedereen is een deel van het grote geheel, dus iedereen heeft te maken met het universum dat iedereen er dus mee bezig is dus de kern van de zaak heeft meer losse lessen, dus over de middeleeuwen en ook iets over water en land en dat waren allemaal losse brokjes en we willen eigenlijk dat het allemaal verbindt. Sofie en Fiene