kinderpagina
Interview Albert

Hoe heet je?
Albert Bosveld,

Wat vind je leuk aan deze school?
Het leuke van deze school is de sfeer en ik heb elke ochtend weer zin om naar school te gaan en de kinderen te zien.

Hoe lang werk je op deze school?
41 jaar.

Vind je het hier leuk op school?
Ja ik heb het altijd naar mijn zin.

Waarom ga je met pensioen?
Omdat ik hier 41 jaar lang heb gewerkt en ik zou nog één jaar door kunnen gaan maar, ik wil nog andere leuke dingen doen.

Wanneer ga je met pensioen?
1 september dit schooljaar.

Vind je het jammer om van je klas afscheid te nemen?
Ja, want je hebt ze toch drie jaar in de klas gehad en een band met ze opgebouwd.

Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt?
Er waren heel veel leuke dingen en ik deed eerst de musical met Dick het toen voormalig schoolhoofd. We verzonnen samen alle musicals. Ik maak ook kern van de zaak en heb er al iets in de 600 gemaakt. En de samenwerking met Anneke vond ik heel prettig

Wat ben je naast leraar?
Ik ben ICT coördinator ik zorg dat alles goed werkt met de chromebooks en Cloudwise.
Ik verzorg ook de mediatorentraining en ik vind dat ze alles goed snel oppakken en dat ze goed werk leveren.
Wij als juffen en meesters hoven bijna geen ruzies meer op te lossen.
Ik heb ook contact met de kinderredactie ik zorg ervoor dat ze de kinderpagina goed onderhouden en ik controleer alles voordat het op de website komt.

In welke vakken ben je niet zo goed?
In handenarbeid en in tekenen ik ben blij dat Anneke dat doet.

Wat zal je missen aan de school?
Ik zal de kinderen en mijn collega’s missen en met mijn klas grapjes uithalen en ze voor de gek houden.

Blijf je als je met pensioen bent altijd weg?
Nee ik kom soms nog terug want ik ga dan invallen en dan vind ik het ook leuk om nog kern van de zaak lessen te geven.

Lucas, Benjamin & Ruben