Aanmeldingsprocedure

Montessorischool ’t Ronde:

Wilt u uw kind aanmelden op onze school? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek en rondleiding met Jeannette Ridderhof, directeur Montessorischool ’t Ronde. Dit kan telefonisch of per mail.
telefoon: 033-4940574
mail: ronde@tronde.nl

We raden u aan uw kind op tijd aan te melden.
Voor schooljaar 2020-2021 en voor schooljaar 2021-2022 hebben wij, wegens het bereiken van het maximum aantal leerlingen per groep, een wachtlijst voor alle leerjaren.

Broertjes en zusjes van kinderen die op ’t Ronde zitten en kinderen van de Montessori peuteropvang krijgen voorrang op de wachtlijst.

Peuteropvang  en BSO ’t Ronde:

Heeft u vragen over de peuterbouw en de BSO of  wilt u uw kind aanmelden voor de peuterbouw of BSO dan kunt u contact opnemen met kinderopvang Humankind, regiokantoor Leusden, tel: 033-2018000 of mailen naar: regiomiddennederland@humankind.nl.

Meer informatie over de peuteropvang ’t Ronde kunt u vinden op de website van kinderopvang Humankind