Aanmeldingsprocedure

Montessorischool ’t Ronde:

Wilt u uw kind aanmelden op onze school? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek en rondleiding met Jeannette Ridderhof, directeur Montessorischool ’t Ronde. Dit kan telefonisch of per mail.
telefoon: 033-4940574
mail: ronde@montessorischool.nl

We raden u aan uw kind op tijd aan te melden.
Voor schooljaar 2018-2019 hebben wij, wegens het bereiken van het maximum aantal leerlingen per groep, een wachtlijst.

Broertjes en zusjes van kinderen die op ’t Ronde zitten en kinderen van de Montessori peuteropvang krijgen voorrang bij plaatsing.

De basisscholen in Leusden hebben een gezamenlijke inschrijfprocedure opgesteld. Zie link hieronder.
Inschrijfprocedure onderwijs Leusden

Peuteropvang  en kleuter-BSO ’t Ronde:

Heeft u vragen over de peuterbouw en de kleuter-BSO of  wilt u uw kind aanmelden voor de peuterbouw of BSO dan kunt u contact opnemen met kinderopvang Humanitas, regiokantoor Leusden, tel: 033-2018000 of mailen naar: regiomiddennederland@kinderopvanghumanitas.nl.

Meer informatie over de peuteropvang ’t Ronde kunt u vinden op de website van kinderopvang Humanitas