Gebouw

het gebouw omarmt je’

De vorm van ons schoolgebouw is geheel toegesneden op het montessorionderwijs. Architect Jan Verhoeven heeft het ontworpen en het is gebouwd in 1979. De ronde vorm is bewust gekozen: alle lokalen komen uit op de centrale hal die daardoor een ontmoetingsplaats is voor kinderen, leerkrachten en ouders.  De drie trappen in deze hal fungeren als de tribune van het minitheater waar alle kinderen op vrijdagmiddag samenkomen voor de weeksluiting. Boven, op de omloop, zijn de bibliotheek en het documentatiecentrum. Deze omloop is ook heel geschikt om ongestoord te kunnen werken in een nisje. 

Renovatie en uitbouw

In schooljaar 2020-2021 is het gebouw gerenoveerd en uitgebreid. Het ontwerp is gemaakt door architectenbureau Studio WA!. Het gebouw is bijna energieneutraal (Beng) en gasloos. We zijn blij met het mooie en duurzame resultaat. Hier kunnen kinderen van 0 tot 13 jaar, alle medewerkers en ouders weer jarenlang van genieten.